Workshops met paarden

Heeft u last van fysieke of psychische klachten en bent u op zoek naar hulp, zonder er gelijk een groot probleem van te maken? Dan is dit wellicht iets voor u. Sandra coachen met paarden verzorgt workshops met, inderdaad, paarden. Met de inzet van paarden krijgen de workshops een gehele andere dimensie.

Sandra coachen met paarden

Sandra biedt vier verschillende soorten workshops:

  • Equine Assisted Coaching
  • Familieopstellingen met behulp van paarden
  • Coachen met paarden voor teams en bedrijven
  • Coachen van ruiters en amazones

Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw team de laatste tijd een moeilijke tijd heeft doorgemaakt op werk. Jullie zijn toe aan een vernieuwing, aan nieuwe energie en aan motivatie. Dan is de workshop ‘coachen met paarden voor teams en bedrijven’ wellicht wat voor jullie. Het werkt als volgt. Gezamenlijk voeren we een activiteit uit met paarden. Door de paarden krijgt u meer helderheid op gebieden als communicatie, samenwerking, leidinggeven, contact maken, focus en werken vanuit denken of gevoel.

 Therapie iets voor u? 

Het hoeft niet per se in groepsverband, maar het kan ook individueel. Therapie met paarden is hier een mooi voorbeeld van. Bent u nieuwsgierig naar de inhoud van alle workshops en de therapie met paarden? Bekijk dan de website voor alle informatie.

Comments are closed.