Wii U versus Assassin’s Creed, Bloodborne moeite, en GTA V 2015

Dus Wii U eigenaren niet graag Assassin’s Creed, eh? Ik denk dat dat het mooiste wat iemand van Ubisoft heeft gezegd over Nintendo’s console voorgrond jaar. In alle ernst echter, hoewel ik hou niet van de serie dit wijst op een groot probleem voor Nintendo: zelfs mensen die het bezit van een Wii U zal geen derde partij games te kopen voor. Ze letterlijk alleen kopen voor de Nintendo games.

Bij http://www.1001spel.com/je-oma-gooien/ uitkwam waren er niet zo veel Xbox Ones en PlayStation 4s over, en er was niet veel verschil tussen de laatste gen en next-gen versies. Dus dat was de beste kans voor iedereen met een Wii U om het te kopen en dat deden ze ook niet toen.

Dus in zekere zin ben ik het eens met de Ubsioft guy: het heeft geen zin het vrijgeven van de ‘normale’ games voor Nintendo consoles. Ze hebben ofwel moet worden eigen spullen of games Nintendo’s doelbewust ontworpen voor hun publiek, die ik veronderstel dat de meeste uitgevers zullen vertalen naar indie en rare Japanse dingen betekenen. En Just Dance.

Comments are closed.