Welke schoenen draag je naar je werk?

Het is een dilemma van velen, welke schoenen moet ik aan doen naar mijn werk? Het hoeft niet moeilijk te zijn. Voor heren zijn er een paar dingen belangrijk. Zorg ervoor dat je minimaal twee paar nette schoenen in je kast hebt die onder een pak passen. Het liefst in een donkere en in een lichtere versie. Hou je van fashion? Kies er dan voor om nog een extra trendy paar schoenen aan je collectie toe te voegen. Helemaal hip zijn blauwe schoenen. Leuke voor casual Friday of onder een blauw pak. Voor dames is er veel meer mogelijk. Het leuke is, voor zowel mannen als vrouwen zijn er tal van schoenen online verkrijgbaar. Diverse schoenen webshops staan vol met leuke schoenen die meer dan geschikt zijn om te dragen naar het werk.

Pumps, de ideale werk schoenen

Dames hebben iets meer keuze op het gebied van schoenen en fashion. Online schoenen bestellen is voor vele dames dan ook heen onbekende bezigheid. Een goed paar zwarte pumps is natuurlijk onmisbaar in iedere vrouwelijke garderobe. Zwarte pumps met hoge hakken passen goed onder een vrouwelijk pak of zakelijke rok. In de winter kunnen de dames die zakelijk geleed naar werk gaan ook kiezen voor een mooie enkellaars. Dit is een stuk warmer dan pumps en het zit vaak ook veel comfortabeler. Voor de casual Friday kunnen dames kiezen voor een mooie donkere jeans met mooie overknee laarzen. Ook de ballerina wordt regelmatig gespot bij dames, maar dan voornamelijk in het voorjaar.

Merken zakelijke schoenen

Op zoek naar goede schoenen voor naar het werk? Het online schoenen aanbod is oneindig. Er zijn enkele merken die voornamelijk schoenen ontwikkelen die geschikt zijn om te dragen naar het werk. Mooie zwarte pumps koop je van het merk La Strada of Blink. Deze merken ontwerpen het hele jaar door de mooiste pumps. Liever enkellaarsjes? Kies van voor de mooie schoenen van Via Vai. Deze schoenen zijn gemaakt van de beste kwaliteit en ziet er zeer netjes uit met een stoere twist. Voor de heren zijn er ook een paar merken die goed zijn in het ontwerpen van zakelijke schoenen. Braend is hier een goed voorbeeld van. Ook Rehab heeft mooie zakelijke schoenen in zijn collectie, maar wel met een speels randje. Wil je deze schoenen online kopen? Kijk dan eens in de webshop van Sooco.nl.

Comments are closed.