Wat is nou eigenlijk een zwemspa?

U heeft er misschien wel eens van gehoord, maar wat is nou eigenlijk een zwemspa? Een zwemspa is een combinatie tussen een zwembad en een bubbelbad. Het bad is groter dan een normale bubbelbad, met ruimte om te zwemmen. Door de sterke jets en pompen wordt er een tegenstroming gecreëerd waardoor u kunt zwemmen zonder dat u zich echt verplaatst. Het bad is een compleet product met vast afmetingen en is daarom ook niet demontabel. Hierdoor kan het bad gemakkelijk verhuist worden. Wel moet u goed opletten, dat als u de zwemspa binnenshuis wilt plaatsen, dat u voldoende ruimte heeft om het bad naar binnen te krijgen.

Een voordeel van een zwemspa kopen  t.o.v. een zwembad is dat een zwemspa relatief minder ruimte in beslag neemt. De zwemspa kan beide bovengronds staan, of ingebouwd worden. Let op dat als u uw zwemspa in laat bouwen, dat u ruimte vrij laat om bij het pomp- en elektronica systeem. Hiervoor adviseren wij dat u ongeveer 50 centimeter vrij houd.

Mocht een zwemspa te groot zijn voor uw tuin of huis, dan kunt u altijd nog kiezen voor een Jacuzzi zodat u optimaal kunt genieten. Bij Sunspa Benelux bent u aan het goede adres.

Comments are closed.