Wat is het geheim van een goede side boob?

Wat is het geheim van een goede side boob?

Als je naar de nieuwste modetrends kijkt, dan zie je deze vaak als eerst terug op de catwalk. Desondanks halen veel fashionliefhebbers en celebrities hun inspiratie van de straat. Denk hierbij bijvoorbeeld maar aan de side boob. Een side boob is eigenlijk niet ingewikkeld. Het betekent dat je onder een shirt, jurk of tanktop geen beha draagt. Op deze manier wordt een deel van je borst zichtbaar.

Populariteit

De side boob is in korte tijd razend populair geworden. De term side boob is zelfs zo goed ingeburgerd in de Engelse taal dat het in 2014 werd toegevoegd aan de Oxford Dictionary. Dit kwam vooral omdat steeds meer celebrities met een side boob op de rode loper verschenen. Onlangs liet Lady Gaga zelfs haar linkerborst tatoeëren. Als je dus helemaal voor deze look wilt gaan, dan is een outfit met tattoo helemaal hip.

Als je voor een bepaalde gelegenheid voor een side boob kiest is het ten eerste belangrijk dat je stevige borsten hebt. Vrouwen die jong zijn hebben stevige borsten en zij kunnen gemakkelijker kiezen voor een onthullende jurk. De borsten moeten eigenlijk ook niet te groot zijn, want anders laat je mogelijk meer zien dan je waarschijnlijk zou willen. Vrouwen met meer dan een cup C kunnen er daarom beter niet aan beginnen.

Als je aan een side boob gaat beginnen is het belangrijk om op een aantal details te letten. Als eerst begint het natuurlijk met de juiste jurk. Vrouwen met stevigere borsten kunnen gemakkelijker voor een onthullend kledingstuk kiezen, dan vrouwen met iets minder stevige borsten. Desondanks kun je ook met wat minder stevige borsten kiezen voor een side bob. Dit komt omdat je dan kunt kiezen voor een jurk waarbij een klein deel van de zijkant van je borst zichtbaar is. Je kiest dan voor de iets subtielere versie. Er zijn tal van verschillende soorten jurken te vinden, dus je zult vast wel een jurk vinden die bij jouw boezem past en geschikt is voor een heuse side boob.

Houding en je zelfvertrouwen

Eenmaal je naar buiten gaat is het belangrijk dat je een goede houding aanneemt. Naar voren leunen is niet aan te raden en zelfs uit den boze. Je borsten kunnen daarnaast gaan hangen wanneer je je schouders rond maakt. Probeer dus zoveel mogelijk recht te staan. Er komt bij een side boob natuurlijk ook zelfvertrouwen kijken. Als je vooraf denkt dat je je niet zeker zult voelen in zo’n outfit, dan kun je er beter niet aan beginnen en als je het wel gaat doen, dan moet je het direct ook goed doen.

Comments are closed.