Wat is de beste waist trainer?

Als je graag wil werken om een smallere taille te krijgen, kan een afslankband je helpen. Je hebt er vast wel al eens iets over gelezen, het is een soort band of korset dat je rond je taille draagt en daar zou je dan smaller van worden. Dat komt door de compressie die de band op de taille legt, die zorgt ervoor dat het gebied warmer is en dus meer vet verbrandt en dat de buikspieren harder zullen werken. Zo zal je dus een smallere taille krijgen. Naast deze werking, geeft een waist trainer ook meteen een afslankend effect op het uitzicht van het lichaam. De taille zullen smaller lijken en de buik plat.

Wat is dan de beste waist trainer voor jou? Dat hangt af van voor wat je hem wil dragen en wat je wensen zijn. Een waist trainer corset draag je als een korset rond je taille en heeft de effecten die hierboven beschreven zijn, dat is een standaard waist trainer. Een waist trainer vest is een waist trainer die ook de korset vorm heeft, maar hoger komt en met bandjes om de schouders wordt gedragen. Het heeft dezelfde effecten als een waist trainer corset en nog extra voordelen. Zo geeft het bij het dragen ondersteuning aan de rug en geeft het de borsten ook een mooie vorm. Deze waist trainers zijn beide voor alledaags gebruik, ze dienen enkele uren per dag gedragen te worden tijdens de dagelijkse activiteiten. Dan is er ook nog een sport waist trainer die je kan dragen tijdens het sporten. Hij is vervaardigd in een speciale soort latex om te kunnen sporten en is extra flexibel zodat je makkelijk al je oefeningen en bewegingen kan doen.

Door deze waist trainers te dragen zal je na verloop van tijd dus een smallere taille en plattere buik krijgen en zal je figuur een zandloper-effect krijgen.

Comments are closed.