Waar koopt u uw vloertegels?

Graag nemen wij u mee in onze wereld van tegels, vloertegels en wandtegels.

Het is een wereld die wij graag delen met elke architect, aannemer, vloerder, bouwpromotor en particulier. Elk volgens zijn eigen behoefte of specifieke eisen. In ons gamma hebben wij tegels van elk formaat, stijl en prijsklasse.

Onze sterke punten zijn: – Een nieuwe, moderne, toegankelijke toonzaal. – Persoonlijk advies voor de professional en de particulier. – Grote hoeveelheid tegels en plaatsingsproducten op voorraad. – Correcte prijzen door rechtstreekse import van de fabrikant. – Gratis offerte (uittellen van plannen). – Kwaliteit, exclusiviteit – Correcte afspraken en klantentevredenheid  

Een kort stukje geschiedenis

Op 1 januari 1984 startte Marcel Gillis – die toen reeds 20 jaar voor een vooraanstaande tegelzaak werkte – samen met zijn vrouw, hun zaak in vloertegels en wandtegels. Ook Luc, onze vrachtwagenchauffeur, was er van het eerste uur bij.

Wat toen een avontuur was van een jonge dynamische ondernemer, is nu meer dan twintig jaar later, uitgegroeid tot een begrip in tegels bij zowel particulier als de klein- en groothandel.

Bron: http://www.gilbotegels.be

Comments are closed.