Verschillende vormen van huisstijl Ontwerpen

Prenten & plaatjes

Dit soort huisstijl Ontwerpen is voor resellers, investeerders, leveranciers en soms zelfs klanten. Verschillende soorten lettertypes, kleuren, thema’s, stijlen en ontwerpen kunnen worden opgenomen in een dergelijke kaarten. Hun formaat en het uiterlijk afhankelijk van het type van de handel zij betrekking hebben. Het belangrijkste ding over deze kaarten is dat de ontvanger direct begrijpt wat ze kunnen verwachten van uw organisatie en wat deze zijn over.

Classic kaarten

Classic-kaarten over het algemeen voorzien van de meest elementaire ontwerpen. Ze bevatten het absolute minimum, zonder bijbehorende franje. Hier is de standaard format. Maar soms to-the-point contactinformatie kan gaan een lange weg in het maken van de juiste indruk op degenen die het ontvangen. Boekdruk en het gebruik van papier van goede kwaliteit kan elegantie en verfijning ook toevoegen aan deze kaarten.

corporate Cards

De corporate-kaarten voor het bedrijfsleven hebben een zeer belangrijke rol spelen voor het maken van de juiste indrukken op de partners, klanten en de dealers. Dit soort huisstijl Ontwerpen legt veel meer nadruk op de branding deel dan iets anders. Als gevolg daarvan vinden we het bedrijfslogo, kleuren en thema wordt prominent die op deze voor iedereen te zien. Ook dit zijn no-nonsense kaarten die de meest formele uitstraling hebben. Ze gewoon afgestemd op het beeld van een bepaalde onderneming weerspiegelen om de juiste impact verlaten.

verschillende afmetingen

De ontwerpen van de visitekaartjes kunnen diverse afmetingen worden gemaakt. Sommige van deze zijn klein en er zijn anderen die zo groot zijn dat ze worden weergegeven als een brochure. Maar voor een visitekaartje extra grote maten worden niet aanbevolen, omdat ze niet kunnen worden opgeborgen in bewaring op plaatsen waar men gewoonlijk doet dergelijke artikelen. Spelen met verschillende formaten is een goede zaak, omdat het uiteindelijk helpt om de perfecte visitekaartje te selecteren om hun organisatie te vertegenwoordigen.

Kaarten voor marketing doeleinden

Er zijn ontwerpen voor visitekaartjes op de markt die wordt gebruikt voor het bevorderen van diverse producten en diensten. Naast de gebruikelijke naam van het bedrijf of individu en de gedetailleerde contactgegevens, zoals kaarten bevatten ook een vangst lijn. Dit wordt toegevoegd om indruk te maken op de vooruitzichten hoe goed de specifieke aanbod zijn en waarom ze moeten worden gemaakt bij de eerste kans.

Kaarten voor de netizen

Voor die personen of organisaties die niet beschikken over een bestaan buiten het World Wide Web, het visitekaartje is een middel om hun Web-ID te bevorderen. Deze bevatten niets behalve hun e-mail adressen of zelfs de URL’s van het sociale netwerk sites die ze zijn bevestigd aan.

persoonlijke kaarten

Er is een grote verscheidenheid in de persoonlijke kaart sectie. Hun ontwerp en presentatie hangt volledig op individuele keuzes en neigingen. Er zijn geen regels die een dergelijke kaarten dus wees voorbereid om verrast te worden, verbaasd, vermaakt of ronduit geschokt door de verschijning van een aantal van deze visitekaartjes te definiëren. Zelfstandigen hebben de neiging om deze te gebruiken voor het laten van mensen die er zijn weten over hun bestaan en de aangeboden diensten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.