Vernieuwingen op designmeubels.eu

Van der Donk interieur heeft een aantal verbeteringen aangebracht op hun website www.designmeubels.eu. Zowel de homepage als de pagina over interieuradvies hebben een make-over ondergaan. De pagina’s ogen nu weer fris maar zijn bovendien gebruiksvriendelijker geworden.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek onze pagina over design meubels of die over interieuradvies. De grootste verbetering op de homepage is dat u nu al in een oogopslag kunt zien wat de populairste producten zijn op de website van Van der Donk interieur. Daarnaast vindt u op deze vernieuwede homepage zeer gemakkelijk uw weg naar belangrijke pagina’s op de site.

Zoals eerder vermeld is ook de pagina over interieuradvies compleet vernieuwd, zodat deze pagina nog beter aan uw verwachtingen kan voldoen. Deze pagina biedt u nu de mogelijkheid om meteen contact te zoeken met een van onze medewerkers voor een afspraak. Daarnaast staat er op de pagina een aantal voorbeelden van onze projecten en hoe een interieurplan van Van der Donk er dus uitziet. Wanneer u deze afbeeldingen aanklikt kunt u een vergrote versie bewonderen.

Voor meer informatie over design meubels by Van der Donk of over interieuradvies kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers of een bezoek brengen aan onze website. Newtonweg 18 Gorinchem, tel: 0183-64 63 53, www.designmeubels.eu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.