Velux rolluiken aanschaffen

Velux rolluiken zorgen voor optimale warmtewering en complete verduistering. Wanneer de rolluiken niet in gebruik zijn, zijn de rolluiken van binnenuit niet zichtbaar. Hierdoor laten de rolluiken het maximale aan daglicht door in de vroege ochtend of avond. Velux rolluiken zijn vervaardigd van duurzaam aluminium, die u een lange levensduur garanderen en minimaal onderhoud vragen.

Velux rolluik met stangbediening

Wanneer je van plan bent om een rolluik te gaan aanschaffen, is er een optie om te kiezen voor een rolluik met stangbediening. Rolluiken met stangbediening hebben vele voordelen:

  • aluminium lamellen, cassette en zijgeleiders
  • lamellen zijn hol en voorzien van isolatieschuim
  • hoge functionaliteit en goede prestaties
  • mooie integratie in het dakoppervlak
  • niet geschikt voor doka`s
  • slipkoppeling om schade te voorkomen bij overbelasting

Optimaal bedieningsgemak met Velux rolluiken

De buitenzonwering is bedienbaar doormiddel van een afstandsbediening, deze zijn met name geschikt voor dakvensters met homecontrol functie. De montage kan meestal van binnenuit en het montagemateriaal wordt standaard meegeleverd. Om het gemak te vergroten is er een duidelijke installatie instructie bijgevoegd.

De velux rolluiken zijn bovendien verduisterend en geluid reducerend. Naast deze gemakken werken de rolluiken ook warmte werend en kunt u in de wintermaanden ook optimaal genieten van de warmte in uw huis zonder dat deze verdwijnt via de ramen.

Buitenzonwering en Velux rolluiken

Voor de beste warmtewering dienen de zonnestralen gestopt te worden voordat deze het glaselement bereiken. Daarom worden de warmte werende producten aan de buitenzijde bevestigd. Van hete zomers tot heftige stormen deze producten worden jaar in jaar uit blootgesteld aan extreme en uiteenlopende weersomstandigheden. Velux rolluiken zijn duurzaam en kunnen aan alle weersomstandigheden blootgesteld worden.

Comments are closed.