Vaccinaties voordat u naar Egypte gaat

Egypte is een prachtig land om naar toe te gaan op vakantie. U denkt natuurlijk eerst aan de interessante en mysterieuze geschiedenis van het land. Deze geschiedenis bestaat uit de mummies, farao’s, piramides en de hiërogliefen die we allemaal nog kunnen bewonderen in dit land. Ook voor het heerlijke warme weer en authentieke markten zijn wij op zijn plaats in Egypte. Voor ieder is er wat wils. Dit zijn echter alleen de mooie kanten van het land, er zijn namelijk ook nadelen. Gelukkig zijn deze te bestrijden met vaccinaties voordat u naar Egypte gaat.

De vaccinaties

Als u naar Egypte gaat worden er verschillende vaccinaties geadviseerd of verplicht. We zullen deze kort bespreken, maar de volledige informatie kunt u vinden op de website bij thuisvaccinaties. Ten eerste wordt er aangeraden een vaccinatie te nemen tegen difterie, tetanus en polio. Deze drie infectieziektes worden gecombineerd in 1 vaccinatie. Dit heet de DTP vaccinatie. De Hepatitis A vaccinatie wordt ook aangeraden. Als u nog nooit mazelen heeft gehad of er nooit voor bent ingeënt wordt u sterk aangeraden om ook de BMR vaccinatie te nemen. Duurt uw verblijf langer dan 3 maanden? Denk dan ook aan de buiktyfus, rabiës en hepatitis B vaccinaties.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan gemakkelijk via de website. De vaccinatie kan gezet worden waar en wanneer u wilt, zodat u hier niet teveel tijd voor hoeft vrij te maken. Een vaccinatie in Delft op zaterdag avond? Geen probleem! Ga snel naar de website om op tijd uw vaccinaties te regelen.

Comments are closed.