United Nude, kunst voor de vrouwenvoet

Wereldwijd worden de creaties van dit unieke merk geadoreerd. De creativiteit van de dames schoenen van UNITED NUDE hebben een ware cult-status bereikt. Al sinds 2003, komt dit unieke label steeds weer met extravagante en unieke pumps, sandalen en ballerina’s.
Voor de lente / zomer van 2015 introduceert United Nude een aantal nieuwe concepten zoals de Lo Res Earth. Het Lo Res ontwerpconcept gaat over abstracties in het ontwerp.
Na het enorme succes van de Jacky Bootie met zijn gedurfde geometrische hiel, zal deze schoen natuurlijk verdergaan met nieuwe kleuren en materialen en wordt het model uitgebreid met een Jacky Mule en een Jacky Sandal.
Terwijl de Ruby en de Yoko ware geometrische concepten vertegenwoordigen, laten de Coco en Valerie een meer mild en ongedwongen karakter zien.
De ontwerpen van United Nude schoenen ondervinden veel invloeden uit de architectuur, die zorgen voor een onvergelijkbaar silhouet. Maar niet alleen door het ontwerp zet United Nude een fashion statement neer, ook de gebruikte materialen zijn heel uniek. Schoenen van United Nude zijn een absoluut meesterwerk en een ware must foor iedere fashionista maar tegenwoordig ook voor mannen met de United Nude Men collectie.

DE NIEUWE ZOMER COLLECTIE
De geheel nieuwe Asami combineert comfort met stijl. Deze eerste UNITED NUDE flat-form sandaal combineert eenvoud en vrijmoedigheid in één.
De altijd succesvolle en iconische United Nude Fold serie krijgt een geheel nieuwe Fold Lite Mid. De seizoensgebonden United Nude maatwerk elastische stoffen zijn dit keer gedrapeerd rond de voet met een lagere top lijn op een elegante puntige laatste vorm voor een eigentijdse modieuze look.
Kleuren en materialen worden bewaard in een leuke, maar toch volwassen palet. Normaal leer, patent leer, zachte suède en Stingray embossed leder wordt gecombineerd in een zeer nauwkeurige wijze. Geometrische op maat ontworpen prints zoals de Crystal en Riz patronen zijn er in de nieuwe kleuren van het seizoen.

UNITED NUDE
Een verhaal dat begon met een gebroken hart, Architect Rem D Koolhaas (niet te verwarren met zijn oom, de wereldberoemde architect) probeerde zijn meisje terug te krijgen door het downsizen van architectuur tot zijn meest eerbiedwaardige schaal; die van de voet van een vrouw. In 2003, werd samen met de zevende generatie schoenmaker Galahad Clark, United Nude gelanceerd. Hun droom werd realiteit met hun eerste schoen ‘de Mobius’ die in Italië werd ontwikkeld onder leiding van de grote Sergio Rossi en technische schoenmaker Maurizio Martignago. Sindsdien is United Nude uitgegroeid tot een iconische merk op het kruispunt van mode en design, dat producten creëert die gaan over heldere concepten,
elegantie en innovatie.

UNITED NUDE ONLINE
Online vind je een aantal UNITED NUDE schoenen dealers. Een bekende United Nude winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook de grootste collectie van United Nude online. Het bestellen van United Nude schoenen online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat en de winkel stuurt het binnen 48 uur gratis naar je op.

Comments are closed.