Tuinmeubel winkels locaties en bereikbaarheid

13-08-2013 – Almelo,
De grootste in tuinmeubelen van Europa wordt steeds groter. Begin februari 2013 is de nieuwe tuinmeubelwinkel van Kees Smit geopend in Amersfoort. De 2 showrooms samen hebben in totaal 6000m2 oppervlakte. Hierdoor is Kees Smit in staat om 300 complete tuinmeubel sets op voorraad te houden. Dit is in totaal goed voor meer dan 1000 verschillende combinaties.

De showroom locatie in Amersfoort

De Kees Smit tuinmeubelen locatie in Amersfoort is gevestigd aan de Euroweg 22 in Amersfoort. Dit is aan de rechterkant van de A1 wanneer je met de auto van Apeldoorn naar Amersfoort rijdt. Het pand is groot en bijna niet te missen. Een foto van de locatie van Kees Smit Amersfoort vindt u hieronder. Veel mensen vinden het pand mooi en stijlvol. Het pand nodigt erg uit om een keer een bezoek aan te brengen.

De showroom locatie in Almelo

Naast de nieuwe showroom in Amersfoort heeft Kees Smit ook een locatie in Almelo. Al vele jaren biedt Kees Smit zijn tuinmeubelen assortiment aan in deze locatie. De showroom in Almelo is te bezichtigen aan de Ambachtstraat 5 in Almelo. Tijdens de openingstijden kunt u geholpen worden door het vakkundige personeel en buiten openingstijden kunt u speciale afspraken plannen met een adviseur. Een foto van Kees Smit tuinmeubelen locatie in Almelo vindt u hieronder.

De complete tuinmeubelen webshop

Naast de twee bestaande vestigingen heeft Kees Smit tuinmeubelen ook een webshop waar het complete assortiment te bezichtigen is. Voor de webshop kunt u klikken op de volgende link: Kees Smit Tuinmeubelen. Via de webshop en in de showrooms kunt u tuinmeubelen kopen. Deze tuinmeubelen kunt u indien u in de webshop iets koopt thuis laten bezorgen of op komen halen in het afhaalcentrum in Almelo. Indien u tuinmeubelen koopt in een van de twee showrooms kunt u deze zelf meteen meenemen of thuis laten bezorgen met de thuisbezorgservice.

Kees Smit Tuinmeubelen B.V.
Ambachtstraat 5
NL-7609 RA Almelo
The Netherlands

Kees Smit Tuinmeubelen B.V.
Euroweg 22
NL- 3825 HD Amersfoort

(T) 0546 819493
(F) 0546 820436

Comments are closed.