Texas hold-em poker tips

  • Texas poker Hold-em Tips

Om het spel te kunnen spelen, zal je enige kennis van het texas hold-empoker nodig hebben. In het eerste stadium van het spel zal je een tutorial kunnen volgen die je uitlegt hoe het spel gespeeld moet worden. Maar voor echte newbie’s zou dit wel eens moeilijk kunnen zijn om het nog allemaal te onthouden.
Het volgende zijn basis termen die je zult moeten leren en onthouden om Texas hold-em poker goed te kunnen spelen.

De volgende info komt van http://www.governorofpoker2.be

Hieronder vindt u de basisbegrippen die men kan doen tijdens het spel

  • fold – Om te folden betekent dat je wilt zeggen dat je niet wenst mee te spelen. Doe dit als je ziet dat je slechte kaarten in je handen hebt en niet bereid bent om hier nog op in te zetten
  • Call – Call wilt zeggen dat je bereid bent evenveel in te zetten als je tegenstander. Is er niemand die de inzet verhoogt, dan zullen bij de call de kaarten worden laten gezien en gezien worden wie de winnaar is.
  • Raise – Raise wil zeggen dat u bovenop de inzet van uw tegenstander, nog eens extra geld wil inzetten. U kan raisen (verhogen) omdat u goede kaarten heeft. Maar u kan ook raisen om u tegenstander te overbluffen en te hopen dat ie zen kaarten neerlegt.
  • Check – Als u checkt wil u hier mee aangeven dat u nog wel verder speelt maar dat u voorlopig geen extra geld inlegt. U kan enkel checken als u tegenstanders hun inzet ook niet verhogen. Als iedereen checkt wordt gewoon de volgende kaart gedraaid.
  • Bet – Bij bet wilt u aangeven dat u wilt inzetten op uw kaarten. Als u dit doet zullen uw tegenstanders hetzelfde bedrag in de pot moeten leggen om mee te kunnen blijven spelen.
  • Bluf – Bluffen wilt zeggen dat u uw tegenstanders kunt laten denken dat u zeer goede kaarten heeft. door bvb hoog in te zetten op uw kaarten kunt u misschien uw tegenstanders laten geloven dat u zeer goede kaarten heeft en zullen uw tegenstanders misschien zich terug trekken uit de pot. U kan het bluffen ook andersom gebruiken, Als u goede kaarten heeft kan u in de eerste 2 bets u inzet laag houden om zoveel mogelijk spelers in de pot te lokken. Bij de laatste bet kan u dan serieus gaan verhogen. Hierdoor zorgt u ervoor dat de pot veel groter  is om te winnen. Bluffen hoort voor 50% bij het pokerspel
  • Flop – The flop zijn de eerste 3 kaarten die de deler open op tafel draait.
  • Turn – The turn is de vierde kaart die open op de tafel gedraaid wordt
  • River – The river is de vijfde kaart die open op de tafel gedraaid wordt

De volgende info komt van http://www.governorofpoker2.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.