Taxi in Utrecht en Schiphol

Taxi Utrecht Schiphol

Ik zat laatst in de taxi en de route was Utrecht Schiphol, dus taxi Utrecht Schiphol. Ik heb zo een fijne ervaring gehad, met het taxibedrijf zelf en de chauffeur dat ik zeker in de toekomst altijd een taxi zal bestellen bij dit bedrijf. Ten eerste was ik gewoon op internet wat aan het rondkijken naar een bedrijf in Utrecht. De naam van het taxi bedrijf sprak mij aan. Ik woon zelf mijn hele leven al in Utrecht en dan is toch echter de Domstad en toen vond ik een bedrijf dat de Domstadse Taxi Centrale heet. De website zag er mooi uit en de informatie die ik nodig had werd duidelijk gepresenteerd. Uiteraard was ik nog steeds op zoek naar een taxi Utrecht Schiphol. De prijzen waren duidelijk en ik heb gebeld naar het taxi bestelnummer. De mevrouw aan de telefoon was erg vriendelijk en behulpzaam en ik heb mijn rit naar Schiphol geboekt of gereserveerd bij hun. Een paar dagen later moest ik met spoed ergens zijn en mijn auto was stuk, dus dacht direct aan DTC Taxi, de Domstadse Taxi Centrale. Ik heb ze gebeld en gevraagd wat het zou kosten en hoe lang het zou duren voordat er een auto zou zijn. Die zou er na ongeveer vijftien minuten zijn, dus ik heb de taxi gereserveerd. Het was ontzettend prettig moet ik aangeven. De chauffeur was vriendelijk en erg behulpzaam. Hij is netjes komen aanbellen en heeft gewacht voor de deur. Hij heeft gevraagd naar eventueel bagage waarmee hij kon helpen en hij was erg geduldig. Ik kn wat warrig zijn en bedenken van oh heb ik de deur wel op slot gedaan of ben ik wat vergeten, maar de chauffeur was rustig en gaf aan dat hij had gezien dat ik de deur op slot had gedaan en zei ook dat we gewoon terug konden gaan, mocht ik dat echt willen. Dat was dus een hele prettige ervaring, gewoon het meedenken en dat je jezelf gehoord voelt en begrepen. De taxi Utrecht zat dus goed bij de DTC Taxi en die taxi Utrecht Schiphol, daar maak ik me helemaal geen zorgen meer over.

Comments are closed.