Subsidie regeling voor woning isolatie

Is uw woning ouder dan 2 jaar? Dan is het erg voordelig om uw woning te laten isoleren. De arbeidskosten hebben dan een aantrekkelijk laag btw voordeel van 6% i.p.v 21%.
Daarnaast is ook de btw op het isolatiemateriaal verlaagd. Dit betekent voor u dat het isoleren van uw woning al snel een voordelige investering kan worden. Een investering die zichzelf terugbetaalt omdat u bespaart op uw energierekening met een goed geïsoleerde woning.

Spouwmuurisolatie

De naam zegt het al, deze vorm van isolatie kan enkel en alleen worden uitgevoerd bij woningen die voorzien zijn van een spouwmuur. Uit onderzoeken is gebleken dat spouwmuurisolatie het energieverbruik met de helft afneemt. Een enorme winst die u terug ziet op uw energierekening.

Vloerisolatie

Heb je last van koude voeten? De verwarming omhoog zetten zal niet helpen, want warme lucht stijgt op. Vloerisolatie helpt daarentegen wel! Zonder vloerisolatie gaat veel warmte verloren door de vloer. Vloerisolatie bespaart op de stookkosten en u krijgt er een warm en comfortabel voelend huis voor terug.
Goed om te weten is dat huizen die voor 1983 gebouwd zijn niet standaard voorzien zijn van vloerisolatie. Voor deze woningbezitters is het dus erg interessant om hier aandacht aan te besteden.

In contact komen met een expert

Dankzij de komst van het internet is het eenvoudig om de dichtstbijzijnde isolatie-expert te vinden. Als voorbeeld nemen we de website www.isolatie-expres.nl. Via deze website kunt u snel en eenvoudig gratis verschillende offertes opvragen voor uw isolatieklus. Op deze manier kunt u thuis in alle rust de aanbieders met elkaar vergelijken en zo tot de juiste beslissing komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.