Sarah Pacini kleding, voor wie mode meer dan gewoon waardeert.

Sarah Pacini is een Belgisch damesmode merk. Op het internet is er weinig bekend over de achtergrond van Sarah Pacini kleding. In dit artikel beschrijven we wie de oprichtster is achter het merk en waarom Sarah Pacini zo populair is.
 
Sarah Pacini brengt als fashionlabel exclusieve kleding op de markt. De ontwerpen zijn alles behalve doorsnee en vallen juist op door hun aparte uitstraling. De een is er dol op, de ander vindt het wellicht iets te uitgesproken. Maar Sarah Pacini richt zich juist op de vrouw die haar eigen stijl krachtig naar voren wil laten komen. De vrouw die houdt van elegantie en sterk in haar schoenen staat.
 
De ontwerpster achter dit grote merk heet trouwens ook Sarah Pacini. Klinkt Italiaans (en misschien is ze dat ook ergens wel) maar de ontwerpster komt uit Belgie. In Antwerpen en Brussel vind je bijvoorbeeld Sarah Pacini winkels. Daar is het merk wellicht meer bekend dan in Nederland. Maar over de hele wereld vind je Sarah Pacini kleding. Ook in Nederland wint het merk steeds meer aan populariteit onder vrouwen doordat het heel goed te combineren is met andere Sarah Pacini kledingstukken of natuurlijk met de eigen kledingcollectie.
 
Sarah Pacini online
Online vind je een aantal Sarah Pacini dealers. Een bekende Sarah Pacini winkel is bijvoorbeeld Clementi. Naast een winkel in Rotterdam, verkoopt Clementi.nl ook Sarah Pacini online De collectie is hier altijd up to date en in vergelijking tot andere winkels, is de Sarah Pacini collectie zeer ruim. Het bestellen van Sarah Pacini online is niet anders dan passen in de winkel. Zoek je juiste maat erbij en de winkel stuurt het naar gratis en binnen 48 uur naar je op.
 
Sarah Pacini winter 2012
De nieuwe autumn-winter collectie van Sarah Pacini staat in het teken van comfort met zachte materialen, mooie patronen en details, luxueuze modellen met een onberispelijke snit, Combineer verschillende artikelen voor een totale look. De hele collectie straalt elegantie uit en wordt zowel puur vrouwelijk als een tikje stoer gedragen. De kleding van Sarah Pacini is een dames prêt-a-porter collectie voor wie mode meer dan gewoon waardeert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.