Rondreis Florida met kinderen

Prachtige natuurparken met allerlei dieren, de onbeschrijfelijke uitzichten van de Keys, heerlijke stranden, een tropische zee, ervaar Walt Disney in Orlando en leuke steden om te ontdekken… Kortom een rondreis door Florida met kinderen is echt een onvergetelijke ervaring.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van rondreizen die bij ons geboekt kunnen worden:

– 16 dg: de hoogtepunten van Sunny Florida

Deze rondreis geeft je een goed beeld van Florida. Je maakt een rondreis met oa de volgende hoogtepunten: Miami, (fietsen door) de Everglades (alligators), dolfijnen, de Keys, prachtige stranden met de mooiste schelpen ter wereld en als afsluiter Orlando met o.a. alle Disneyparken.

– 8 dg: de wondere wereld van Walt Disney in combinatie met strand

Onderga de wondere wereld van Walt Disney en/of Harry Potter. Je kinderen zullen er geen genoeg van krijgen. N al dat entertainment ga je heerlijk relaxen op de prachtige stranden van Sanibel/Captiva.

– 8 dg: sprankelend Miami in combinatie met strand

Ontdek de boeiende stad Miami (beach). Vanuit hier kan je allerlei uitstapjes maken, zoals bv een bezoek brengen aan de Everglades. De laatste 3 dagen ga je heerlijk genieten van de prachtige stranden van Sanibel/Captiva.

Hoe te bereiken?

Met verschillende vliegtuigmaatschappijen kan je naar Florida en sinds kort vliegen KLM en Arkefly  op Miami of Orlando. Totale vliegtijd zo’n 10 uur.

Beste vakantietijd?

Van december t/m mei, maar het gehele jaar is mogelijk

Taal?

Amerikaans (engels) en ook veel mensen spreken in Florida spaans

Munteenheid?

Amerikaanse Dollar (1 Dollar is ongeveer 0,77 Euro cent)

Geschikt voor kinderen?

Voor kinderen van 0 – 12 jaar een prima vakantiebestemming

Hoogtepunten?

Miami en Miami Beach, de Everglades met de alligators, de onbeschrijfelijke uitzichten van de Keys, schelpen zoeken op Sanibel&Captiva, Orlando met Walt Disney, dolfijnen en orka’s

Bron: Florida vakantie: rondreis Florida met kinderen – Family Fun Travel

Comments are closed.