Rolluiken laten herstellen door vakkundige techniekers

Rolluiken herstellen is een lastig karwei. Om geen gevaarlijke situaties te veroorzaken adviseren de specialisten van ROMASS om altijd een vakkundige technieker in te schakelen om het probleem op te lossen. De techniekers van ROMASS zijn professioneel opgeleid waardoor ze vakkundig en veilig alle types en merken rolluiken kunnen herstellen.

Rolluiken herstellen

Defecte rolluiken ontstaan veelal door slijtage van de onderdelen. Slijtage ontstaat wanneer een rolluik intensief wordt gebruikt en slecht onderhouden wordt. De motor kan bijvoorbeeld kapot gaan of de lamellen kunnen uit de rails gaan. De techniekers van ROMASS staan voor u klaar om uw problemen met een rolluik op te lossen. Tijdens een herstelling gaan ze allereerst achterhalen wat het probleem veroorzaakt. Het kan zijn dat een rolluik niet goed is afgesteld of dat er een onderdeel het probleem veroorzaakt. Zodra een van onze vakkundige techniekers de oorzaak heeft gevonden, gaan ze aan de slag om het op te lossen.

Versleten onderdelen worden indien nodig vervangen. Al onze servicetechniekers beschikken over een servicebus met een voorraad van reserveonderdelen van alle merken en types rolluiken. Onderdelen kunnen bij 95% van de herstellingen direct worden vervangen waardoor het probleem direct op locatie opgelost kan worden. Indien een onderdeel niet op voorraad is, wordt deze direct besteld. Zodra het missende onderdeel binnen is, sturen we een technieker langs om deze te monteren.

Herstelling aanmelden

Wilt u een van onze ervaren techniekers inschakelen om uw rolluik te herstellen? Via onze website kunt u snel en eenvoudig een herstelling aanmelden. Door de verschillende stappen in het formulier in te vullen dient u binnen enkele minuten een aanvraag in. Wij nemen contact op om een afspraak in te plannen voor het herstellen van uw rolluiken. Van de gemaakte afspraak ontvangt u per mail een bevestiging met bijbehorende afspraaknummer.

Meer informatie over onze diensten kunt u terug vinden op onze website.

 

Comments are closed.