Rijschool in Groningen met hoog slagingspercentage!

Rijles nemen is een spannende en grote stap in je leven. Je gaat immers een bevoegdheid die je , normaal gesproken, voor de rest van leven in het bezit hebt. Het is daarom erg belangrijk dat je de juist rijschool in Groningen uitzoekt.

Verkeersschool Oosterveld

Als één van de weinige rijscholen in Groningen mag Verkeersschool Oosterveld zich terecht Verkeersschool noemen. Dit komt omdat er namelijk wekelijks in de theorielessen aandacht wordt besteed aan de verkeersregels, verkeerstaken en vaardigheden. Dit in combinatie met een persoonlijke instructeur dragen bij aan een hoog slagingspercentage met minder lesuren ten opzichte van andere rijscholen in deze omgeving.

Goed gelest, goed geslaagd

De rijles in Groningen bij Verkeersschool Oosterveld worden als prettig en persoonlijk ervaren. Er wordt ruim de tijd genomen om nader kennis met elkaar te maken en een lesuur is ook daadwerkelijk 60 minuten! Bij veel rijscholen zien we steeds vaker dat een lesuur 50 minuten bedraagt. Bij Verkeersschool Oosterveld zijn ze helder en duidelijk en krijg je een volledig lesuur van 60 minuten.

Hoog slagingspercentage

Het hoge slagingspercentage komt mede door bovenstaande kenmerken. Het kwaliteit van het lesmateriaal, de persoonlijke houding en uitstekende service van de instructeurs en de wijze van lesgeven zorgen ervoor dat het slagingspercentage erg hoog ligt! Verkeersschool Oosterveld richt zich op de wensen van de klant!

Wilt je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.