RECARO Actiepakket op Nationaal Oldtimer Festival 2012

Op Circuitpark Zandvoort zal zondag 30 september 2012 het Nationaal Oldtimer Festival plaatsvinden. Voor dit evenement, speciaal voor de liefhebbers van een Oldtimer, heeft BCS Recaro een exclusief RECARO Sportster CS actiepakket samengesteld.
Op dit evenement is ontzettend veel te zien en te beleven en RECARO zal met een compleet ingerichte stand aanwezig zijn. Ook kun je bij RECARO TrackTime met je eigen auto vrij rijden op het circuit. Goed voor de dag komen doe je zeker, want voor dat je de baan opgaat heb je al een RECARO-sticker op je auto gekregen.
Speciaal voor dit evenement heeft BCS Recaro een actiepakket samengesteld, bestaande uit een set RECARO Sportsters CS autostoelen. Hierbij kan uw voordeel oplopen tot € 750,-. De RECARO Sportster CS is de nieuwste aanwinst in het RECARO programma. De stoel kenmerkt zich door zijn sportieve look en ergonomische pasvorm. Meerdere opties qua bekleding, verwarming en zelfs een universele zijairbag behoren tot de mogelijkheden, al zal de laatste optie bij een oldtimer geen toegevoegde waarde zijn.
Kortom kom naar onze stand op 30 september of kijk voor deze actie op onze website www.bcsrecaro.nl. Uiteraard kun je ook direct contact opnemen via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)226-745010. De acties zijn geldig in de week van en na het Nationaal Oldtimer Festival van 24 september t/m 7 oktober 2012. De stoelen worden geleverd via onze officiële RECARO-dealers, zij kunnen desgewenst ook zorgen voor de inbouw.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.