Persoonlijk advies bij Detectordirect.nl

Een metaaldetector is een instrument om metalen voorwerpen op te sporen. In Nederland zijn er zo’n 40.000 hobbyisten die de detector gebruiken om bijvoorbeeld militaire objecten op te sporen. Ook wordt de metaaldetector gebruikt voor verschillende professionele toepassingen, op bijvoorbeeld luchthavens en andere bewaakte gebouwen. Voor al je benodigdheden op het gebied van metaaldetectors kun je terecht bij Detectordirect.nl, zij bieden een zeer compleet assortiment op zowel hobbymatig als professioneel gebied.

Het gemak van bestellen bij een gecertificeerd OKM dealer

Van alle metaaldetectors in het assortiment is Detectordirect.nl officieel dealer. Zo bent u verzekerd dat alle detectors 100% origineel zijn en heeft u recht op Nederlandse garantie. Detectordirect is gecertificeerd OKM dealer. Deze professionals kunnen u een uitgebreide producttraining aanbieden en u leren scananalyses te maken. Alle prijzen van de metaaldetectors zijn inclusief BTW en onder bepaalde omstandigheden is BTW vrije levering en export mogelijk, meer informatie vind u op de site.

Persoonlijk advies én toch het gemak van online shoppen

De professionals van Detectordirect helpen u graag bij de aanschaf van uw eerste detector. Ze kunnen u uitgebreid adviseren bij de keuze van de metaaldetector en u kunt er zelfs terecht voor producttrainingen. Naast intensief klantcontact en persoonlijke adviezen biedt Detectordirect natuurlijk ook alle gemakken van een moderne webshop. Alle producten zijn op voorraad zodat u de metaaldetector al binnen 24 uur in huis kunt hebben én bij een minimale bestelwaarde van 50 euro, betaald u geen verzendkosten! Bovendien kunt u kiezen uit verschillende manieren van betalen, zoals iDeal, PayPal en AfterPay. Wacht dus niet langer en duik in de wereld van de metaaldetectors.

Comments are closed.