Overspannenheid Symptomen Achter U Laten

Er is inspanning voor nodig om al uw Overspannen Symptomen over te laten gaan.

overspannenheid symptomen

Het is niet voor niets dat u ze hebt en daar zal naar gekeken moeten worden.

Aan de oppervlakte lijkt misschien niets, maar in de diepte, in ons innerlijk, zal werk verzet moeten worden. Misschien zit het hem wel juist in het stil “niets doen”. We rennen en sjouwen wat af. We lopen met anderen mee en voel zelf niet meer wie wij zelf zijn. Niet alles kan bereikt worden met wilskracht…………soms hebben we een beetje WACHTkracht nodig.

Overspannenheid Symptomen en geduld.

Vanmiddag nog had ik een situatie waarin ik mijn eigen gedrag weer enorm herkende. Ik heb jaren geleden heel vaak last gehad van Overspannenheid Symptomen. Ik heb geleerd geduldiger te zijn maar dat valt niet altijd mee.

Ik ging met mijn oude moeder van 90 pasfoto’s maken voor een nieuwe ID kaart. Met al haar ongemakken duurde dat een hele poos en eindelijk waren ze klaar.

Op het gemeentehuis leek niemand last te hebben van Overspannenheid Symptomen want er hing een heel relaxte sfeer. Tijd genoeg. Wat een geduld hebben die gemeentemensen daar, steeds maar weer dezelfde problemen aanhoren, behandelen en pogen dringende zaken met hun weinige geld te regelen. Ook worden zij belaagd door mensen die proberen hun standpunten door te drukken.

Alles komt talrijke malen voorbij daar, maar alles verloopt echt heel rustig en relaxed. Ik heb enorme bewondering voor hen die dat zo op die manier vol kunnen houden.

Behalve bij mij, want ik voelde mij niet relaxed en ontspannen. Haar foto’s waren incorrect bevonden! Een millimeter stonden haar ogen te laag op de foto!

Zij daar, op het gemeentehuis, weten niet hoeveel energie het mij kostte om een oude stramme stijve persoon van 90, in een piepklein hokje te duwen waar een krukje staat waar zij op moet zitten, en dan ook nog zo recht mogelijk naar een klein vierkantje moet kijken om een GOEDE foto te maken.

Die echt 100% moest zijn. Van zulke regels zou ik vroeger Overspannenheid Symptomen krijgen toe ik nog niet wist hoe er mee om te gaan.

Deze, naar mijn idee complete idioterie als het gaat om zulke perfectie, situatie zou in het verleden voor mij een perfecte voedingsbodem zijn voor Overspannenheid Symptomen.

Het zegt gewoon iets van mijn karakter, maar ook van  gemeentemensen. ZONDER OORDEEL.

Als u het gevoel hebt dat Overspannenheid Symptomen uw leven beheersen en u bent opzoek naar goede strategieën om hiermee om te leren gaan dan kunt u HIER onze GRATIS “stress-vrije brochures” aanvragen met de GOUDEN TIPS. Deze GRATIS “stress-vrije brochures” staan vol met tips en tools en hebben al honderden levens veranderd. Het uwe kan het volgende zijn.

Tenzij u alles al onder controle hebt natuurlijk.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.