Overal bereikbaar

Iedereen heeft het weleens. Ben je niet op kantoor, krijg je net een belangrijk telefoontje. Hier is een oplossing voor gevonden door gebruik te maken van een telefoonservice.

Een bedrijf dat telefoonservice aanbiedt neemt de inkomende gesprekken aan als iemand niet bereikbaar is of niet gestoord kan worden. De telefoon wordt vaak direct doorgeschakeld naar een centrale waar telefonisten zitten die voor het bedrijf de telefoon opnemen. De telefoontjes worden afgehandeld volgens de instructies die van te voren zijn gegeven. Naast het beantwoorden van de telefoon is het bij sommige bedrijven ook mogelijk dat bestellingen worden genoteerd of informatie wordt verstrekt over producten en diensten. Na afloop van het telefoongesprek ontvangt de klant direct een kort verslag per e-mail, telefoon of sms. Ook bieden verschillende diensverleners de mogelijkheid dat kalnten hun eigen persoonlijke voice-mail in kunnen laten spreken die wordt ingeschakeld als het bedrijf bijvoorbeeld gesloten is. Het doorschakelen naar de centrale gaat zo ongemerkt dat men het niet eens doorheeft. Verder wordt er geen meldtekst getoond en is er geen muziekje te horen. Klantvriendelijkheid staat altijd voorop waardoor ieder telefoongesprek netjes en op een vriendelijke manier word afgehandeld.

Er zijn verschillende bedrijven in Nederland die een telefoonservice aanbieden. In het algemeen bevinden bedrijven die een telefoonservice aanbieden zich in een nichemarkt. Verschillende bedrijven bieden een gratis dienst aan om hun klanten het te laten uitproberen. De tarieven voor deze diensverlening worden bepaald op maandbasis. De klant sluit een vast abonnement af waar een vast bedrag voor wordt betaald.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.