Online boeken kopen.

U aangeboden door www.onlineboekhandel.com

Voor een fervent lezer is het tof om in een boekenwinkel rond te lopen. Het heeft een bepaalde sfeer. Je kan gezellig urenlang snuisteren en de heerlijke geur van boeken opsnuiven. Grote boekenwinkels vind je echter meestal in grote steden of dichtbevolkte gebieden. Vele mensen zien dan ook op tegen de verplaatsing, het parkeren, het lange aanschuiven aan de kassa…

Voor deze mensen is er een prima alternatief, en dat is natuurlijk het wereldwijde web. Alle grote boekhandels hebben namelijk ook een online-shop, waar men hetzelfde aanbod aan boeken kan terugvinden als in de echte winkels, mogelijks nog aan een voordeligere prijs.

Door de tientallen winkels en aanbiedingen is het soms moeilijk om door het bos de boeken nog te zien. Daarom heeft www.onlineboekhandel.com voor u een handig overzicht gemaakt van de betere boekhandels in België en Nederland. Voor de sceptici die zeggen “online kopen is veel te duur, waarom verzendingskosten betalen als je er gratis zelf om kan” willen we graag eens vergelijken. Als je naar de stad rijdt naar een grote boekhandel, dan ben je als snel 3 euro kwijt aan brandstof en aan parking. Als het dan ook nog eens regent, dan is je humeur niet meer zo optimaal, en laten we eerlijk zijn, een goed humeur is onbetaalbaar. Het overgrote deel van de online boekhandels vraagt minder dan 3 euro verzendingskosten. Sommigen verzenden uw bestelling zelf gratis. Bij een enkele krijg je er zelf een extra cadeau bovenop.

Kan niet beter zijn, toch?

Wij zijn alvast overtuigd, hopelijk u ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.