Nieuw: Packagedeals bij Businessme.nl

Businessme.nl, de webwinkel voor mannelijke en zakelijke kledingaccessoires heeft nu ook Packagedeals. Dit zijn producten uit de webshop gecombineerd met elkaar voor een zacht prijsje. De producten zijn los te bestellen maar dus ook als selectie van bijpassende combinaties.

Het team van Businessme.nl verzint iedere maand nieuwe PackageDeals van accessoires die qua kleur, materiaal of gebruik goed bij elkaar passen zodat je zelf niet meer hoeft na te denken welke accessoires je zou moeten kiezen. De combinatie van de twee of drie producten samen zijn altijd goedkoper dan wanneer je ze los zou moeten kopen. Nu zijn er packagedeals met bretels, dassen, pochetjes, spelden en manchetknopen beschikbaar.

Businessme.nl is de webwinkel voor herenaccessoires zoals bretels, manchetknopen, dassen, riemen en dergelijke. Ook kun je terecht voor alle smokingaccessoires zodat je alleen nog maar de smoking zelf hoeft te huren. In de stijlgids lees je alles over de etiquette van de acccessoires, daarnaast gebruiken of oude begrippen die niet meer zo vaak gebruikt worden dat de betekenis voor iedereen bekend is.

InspireMe is een handige tool om de kledingaccessoires te zien zoals ze gebruikt gaan worden, bijvoorbeeld een dasspeld inclusief stropdas die gecombineerd zijn met een blauw pak en een bruine riem.

Meer informatie over Businessme.nl vind je op de homepage.

Comments are closed.