Nederlandse DJ maakt track voor internationale superster

Nederlandse dj’s heersen, dat bleek al uit de nieuwe DJ top 100. Niet zo gek dus dat grote evenementen een DJ huren uit Nederland. Nu is er weer nieuws over een Nederlandse dj die internationaal aan de weg timmert. De nog vrij onbekende Mitchell Niemeyer maakt een single met dance-pop diva Kelly Rowland.

Internationale ster

Kelly scoorde haar grootste hits als lid van de meidengroep Destiny’s Child, waarvan ook Beyoncé Knowles en Michelle Williams deel uitmaakten. Daarnaast is ze bekend van de David Guetta-superhit When Love Takes Over.

Van model tot DJ

Mitchell Niemeyer is een voormalig professioneel model, dat is hem aan te zien, maar muziek is altijd zijn grote liefde geweest. Zo presenteerde hij eerder Dirty Dutch TV en lanceerde hij zijn eigen event in club AIR in Amsterdam. Daarbij werkte hij samen met onder meer Chuckie en Shermanalogy.
Mitchell wordt internationaal al veel geboekt, met onder meer shows in Las Vegas, Los Angeles en Brazilië. Zijn single met Kelly Rowland komt begin 2013 uit.
Zo zie je maar weer dat alle grote DJ’s uit Nederland klein zijn begonnen en de kans krijgen op internationaal door te breken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.