Nassau poorten service | ROMASS weet raad 078/484996

Mijn Nassau poort is in panne. En nu?

Op het moment dat je poort in panne is, wil je dat er snel een technieker ter plaatse is om het defect te verhelpen. Maar hoe vind je zo iemand? En hoe weet je zeker dat hij jouw Nassau poort kan herstellen?

Alle merken en type poorten

Niet elke technieker heeft verstand van alle merken. De mekaniekers van ROMASS kunnen echter alle merken herstellen (van Novoferm tot Hormann en van Nassau tot Crawford). Zij hebben ruime ervaring met alle merken poorten, waaronder ook het merk van jouw toegangspoort.

Goed voorbereid ter plaatse

Verder komen zij bij je langs met hun mobiele werkplaats (een uitstekend uitgeruste service camionette) met daarin de meest voorkomende reserveonderdelen voor alle merken en types poorten. Dat zorgt ervoor dat zij in 95 % van alle gevallen de storing direct ter plaatse kunnen herstellen.

Snelle service

En mocht jouw deur nu net bij de 5 % horen, die niet direct hersteld kan worden (wanneer er bijvoorbeeld een onderdeel op maat gemaakt dient te worden), dan zorgen onze techniekers ervoor dat jouw poort alsnog zo snel mogelijk wordt gerepareerd.

Een poort in panne is zeer vervelend, dat begrijpt ROMASS als geen ander. Onze techniekers staan 24/7 en 365 dagen per jaar voor je klaar en lossen het defect gegarandeerd op. Altijd en overal in heel België.

No Cure No Pay

ROMASS heeft klanttevredenheid erg hoog in het vaandel staan. Zo werken de reparateurs alleen met kwalitatieve onderdelen en kunnen zij terugvallen op jarenlange ervaring. Wij zijn er dan ook van overtuigd, dat je tevreden zult zijn. Daarom hebben wij het No Cure No Pay beleid in het leven geroepen.

Meer informatie over onze service kun je lezen op onze website www.romass.be. Heb je verder nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Comments are closed.