Mooi eiken tafelblad gekocht

Ik ben onlangs samen gaan wonen met mijn vriend. Na lange tijd samen geweest te zijn en elkaar slechts in het weekend gezien te hebben, hebben wij besloten dat het tijd werd om die stap te zetten en samen een huis te zoeken. Dat was nog niet zo gemakkelijk als dat het klinkt, wij woonden in verschillende delen van Nederland. Daar was ons werk, daar waren onze vrienden en familie ook. Ik ben naar de woonplaats van mijn vriend vertrokken, omdat ik daar sneller aan een baan in het onderwijs kwam dan dat hij aan een baan in mijn dorpje kwam. Wat ook niet gemakkelijk was, was dat onze smaak in interieur in huis totaal verschillend is. Het enige waar wij het snel over eens waren, was de keuze voor een eiken tafelblad in onze keuken.

Eiken tafelblad van All in One by Luc Peters

Via internet kwamen wij op de website van All in One by Luc Peters die eiken tafelbladen op maat maakt en dat was precies wat wij zochten! Een mooi, robuust blad dat bij onze beide smaken past. Deze vonden wij en is onlangs bij ons thuis bezorgd. Wij hebben er al direct plezier van gehad door uitgebreid met onze ‘kluscrew’ hier aan te dineren als bedankje voor hun hulp. Wat een mooi herinnering!

Voor meer informatie

Wil jij meer informatie over een eiken tafelblad van All in One by Luc Peters? Bekijk vandaag nog de website voor meer informatie en alle mogelijkheden. Hier kun je ook alle contactinformatie vinden, zodat je al je vragen en opmerkingen kunt stellen. Hier krijg je altijd een snel en relevant antwoord op van de vriendelijke medewerkers van All in One by Luc Peters.

 

Comments are closed.