Mitsubishi ASX kopen met 13% korting korting

Ondanks het feit dat Nederland echt een fietsland is, vinden meeste mensen toch dat de auto vanaf 1.7km afstand sneller is als de fiets. Daarnaast spelen uiteraard ook weersomstandigheden mee. Nederland is best wel nat, het regent vaak, in de winter kan er behoorlijk wat sneeuw vallen  wat fietsen gevaarlijk kan maken met het risico op uitglijden of niet te kunnen remmen. Dat zijn toch de grootste redenen waarom het voorkeur toch naar auto rijden gaat bij de grootste gedeelte van Nederlanders.

Fietsen is wel erg prettig in de zomertijd, vooral als het zo warm is om lekker met de korte broek met de familie een eindje te gaan fietsen. Maar de rest van het jaar is de auto toch iets beter geschikt als we het puur van een veiligheid perspectief bekijken. Men wil van A naar B kunnen zonder zich zorgen te hoeven maken over het weer, of om het koud te krijgen en nat aan te komen. Comfort, veiligheid, betrouwbaarheid en enige luxe: dat zijn de meest voorkomende eisen van auto bestuurders als het om een nieuwe auto kopen gaat.

De Mitsubishi ASX kopen: luxe en veilig rijden voor een leuke prijs

Mensen zeggen vaak : “je kunt niet alles hebben”, in dit geval is niks minder waard. Je hoeft niet altijd het ene op te geven om het andere te kunnen hebben. Bij de Mitsubishi ASX maakt heeft u zowel een veilige auto voorzien van airbags, stuurbekrachtiging en traction control maar daarnaast ook voldoende ruimte voor uw gezin. De auto is ook vrij modern: er zit standaard MP3 bij ingebouwd, maar ook high-tech extra’s zoals een gekoedlde dashboard kastje en verwarmde/ hoogte verstelbare buitenspiegels. Alles om het auto rijden een prettige ervaring te maken in plaats van een dagelijkse verplichting waar u tegen aankijkt. De Mitsubishi ASX kopen zal u het leven een stuk gemakkelijker maken, en ook een stuk meer comfortabel.

De Mitsubishi ASX kopen met 13% korting

Wilt u overstappen op de nieuwe Mitsubishi ASX met een grote korting? Ga dan snel naar de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com. Zit u nog met uw huidige auto in de maag waar u al een tijd vanaf wil? Dan kunt u gelijk van uw oude auto af op de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl. U ontvangt een bod binnen 48 uur, de auto inkoper zal u contant uitbetalen bij de sleuteloverdracht wat u vervolgens in de aankoop kunt investeren van de de nieuwe Mitsubishi.

Comments are closed.