Mijn broer is tandarts

Mijn broer heeft al vele jaren een eigen tandartsenpraktijk. Dit gaat super goed, en hij zit echt in een enorme groei. Een andere plaatselijke tandarts is sinds de komst van de praktijk van mijn broer failliet gegaan, en dit komt mede door de lage prijzen die mij broer hanteert voor behandelingen. Daarnaast heeft hij een vaste leverancier in implantologie producten, waardoor hij altijd voorzien is van een ruim assortiment aan producten. Hierdoor kan hij de patiënten altijd gelijk behandelen.

Moeilijke jaren achter de rug voor tandartsen

Tandartsen heb de laatste jaren minder klanten. Dit komt door de economische crisis waardoor mensen niet meer vaak naar de tandarts gaan, omdat de behandelingen gewoonweg prijzig zijn. Vele mensen sloegen om deze reden een controle over, en velen zijn dan ook een lange tijd naar de tandarts gegaan. Langzaam maar zeker gaat het beter met de economie, en dit is ook terug te zien aan het aantal bezoekers dat bij de tandartsenpraktijken is gestegen.

Voor meer informatie

Wil ook jij producten aanschaffen die gerelateerd zijn aan de implantologie en de parodontologie, en wil je deze lekker vanuit jouw luie stoel bestellen? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit bovenstaande artikel!

Comments are closed.