Met de motor naar Frankrijk

In het Zuiden van motorreis Frankrijk, aan de grens met Spanje, de opkomst in de Pyreneeën steil. Deze 430 kilometer lange Hochgebrirge strekt zich uit van de golf van Biskaje, in de Atlantische oceaan naar de Middellandse zee. Hier kunt u tijdens het Wandelen of klimmen, berg landschap om van te genieten. De hoogste top van de Pyreneeën, is de Pico de Aneto met 3404 meter.
In het Oosten grenst het aan Frankrijk, in de Alpen van Zwitserland. De Alpen, de Europese Centrale bergen, show in Frankrijk van uw meest indrukwekkende kant. Massieve gletsjers en ruige kliffen afgewisseld met bossen en weiden. De Mont Blanc is 4808 meter, de hoogste berg in de Alpen, en dus ook van Frankrijk.

Schilderachtige, Frankrijk heeft veel meer te bieden. In het Zuiden van het Land valt deels steil in de Middellandse zee. Hier is de Cote d ‘ azur, de kust van de Prachtige En Rijk. Naast steden zoals nice en Cannes is ook het Vorstendom Monaco met haar hoofdstad van Monte Carlo. In tussen zijn er vele kleine en oorspronkelijke dorpen. Vakantie in Narbonne-Plage kan worden in de woning aan de beste besteden. Dit Mediterrane kust landschap betovert elke bezoeker. Die van de Middellandse geen genoeg van krijgen, kunt Napoleon ‘ s home eiland Corsica vakantie. De Corsicans altijd op hun autonomie, maar toch, het landschap is zeer interessant eiland, officieel, Frankrijk.

De spil van het hele land is Parijs.. Vanwege de motor Frankrijk centrale structuur te leiden van alle draden in de hoofdstad van het land, zowel op economisch, politiek en cultureel. Hier vindt men een bijna onuitputtelijk aanbod van tentoonstellingen, musea, theaters, Restaurants, winkels en Vergnügungstempeln. Echter, de andere steden van het land, zoals Straatsburg, Lyon,Bordeaux, Toulouse, Marseille hebben een verschillende situatie en de ontwikkeling is zeer veel interessants te bieden.

Comments are closed.