Luister naar elkaars verhaal

Jarenlang heb ik niet met mijn vader gepraat. Dit omdat mijn vader mij een aantal jaren heeft laten stikken, en opeens weer uit het niets opdook om contact met mij op te zoeken. Dit keurde ik niet goed, waardoor ik tegen hem heb gezegd dat ik geen contact meer met hem wil. Toch mis ik iets in mijn leven, en weet ik dat hij dat ook doet. Om deze reden hebben mijn vader en ik besloten om naar mediation Friesland te stappen.

Het leren naar elkaar luisteren

Wat mijn vader en ik nooit eerder hebben gedaan, is het luisteren naar elkaars verhaal. De mediator gaf ons als raad om gewoonweg elkaar uit te laten praten, en dat wij wederzijds respect hebben voor elkaars verhaal. Dit deden mijn vader en ik, en beiden kregen wij dan ook een compleet ander beeld van de situatie. Hedendaags gaan mijn pa en ik wel eens naar een voetbalwedstrijd samen en komen wij regelmatig bij elkaar over de vloer. Het voelt weer vertrouwd, en vooral fijn.

Wil ook jij naar een mediation stappen, en ben jij woonachtig in de omgeving van Groningen? Neem dan spoedig contact aan met mediation Groningen, en wie weet kun jij binnenkort weer door één deur met een persoon die je lief hebt..

Comments are closed.