Liever een douchewand dan een douchegordijn

Indien u in uw badruimte een glazen douchewand plaatst, dan zorgt dat voor een mooi, ruimtelijk gezicht. Daarom gebruiken steeds minder mensen deze tijd nog een douchegordijn. Een glazen douchewand is nu goed te voldoen, omdat er door de fabrikanten vaker rekening gehouden wordt met het probleem van de economische crisis. Men wil hoogstaande kwaliteit voor weinig kosten.

De oplossing: een douchewand van glas

Echter, deze moderne, stillistische doucheoplossing heeft daarbij nog eens vele voordelen! Het is niet alleen erg stijlvol, het is daarenboven in een handomdraai schoon te boenen, sneller dan bij een douchegordijn. Vaak heeft een douchewand bovendien een laag die kalkvorming tegenhoudt. (Bepaalde producten raden dan ook aan om speciaal schoonmaakmiddel toe te passen die deze coating preserveert.)

Maar er zijn uiteraard extra pluspunten: de glazen wand blijft ook als vanzelfsprekend passend op z’n plek, in vergelijking tot veel douchegordijnen die onder het wassen altijd aan uw lichaam blijven steken. En indien u dan ook nog een douchewand met deur koopt, dan weet u echt dat uw vloer nooit onder gespetterd wordt, en dat de warmte echt vastgehouden wordt.

Douchewanden in alle soorten en maten

Er zijn behoorlijk wat verschillende douchewanden te koop. Douchewanden met glazen deur geven uiteraard een weids effect. Maar wanneer uw cabine met een deur omgeven is, dan is het misschien zelfs zo te regelen om er stoomelementen of een warme sauna in te plaatsen.

Er is voor iedere persoon en elke doucheruimte wel een mooie douchewand te maken. Je kunt alleen een glazen deur nemen, of douchewanden met hoekinstap, of douchewanden met een kwartronde instap. Indien u het mooi vindt, kunt u een glazen douchewand uitzoeken met een motief. Of wellicht vindt u het toch wel mooier als uw douchewand effen en dus zonder motief is; er is voor ieder wat wils!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.