Leerboeken voor ICT’ers, blijf jezelf ontwikkelen!

ICT is een markt die constant in beweging is. Door de vele ontwikkelingen die elkaar in hoog tempo opvolgen worden ICT’ers gedwongen om zich ook telkens in te lezen. Brinkman Uitgeverij heeft zich met name gespecialiseerd in ICT leerboeken die uw persoonlijke kennis (weer) naar het juiste niveau brengen.

Nederland is een ICT land. In ons land werken enorm veel mensen in deze branche, dagelijks zijn ze bezig om de producten in de markt de volgende stap te laten zetten en oplossingen te vinden voor ingewikkelde problemen. Doordat de problemen steeds complexer worden vragen zij ook oplossingen van een ander niveau, met de eisen van tegenwoordig is het dus noodzakelijk voor ICT’ers om zich te blijven ontwikkelen. Dat is dan ook de reden dat Brinkman een ruim assortiment ICT leerboeken heeft ingericht.

ICT Security

Veiligheid speelt een alsmaar grotere rol binnen de automatisering. ICT security is een onderwerp dat een belangrijk onderdeel is geworden binnen ieder ICT project. Dit dient dan ook deel uit te maken van de bagage van iedere ICT’er, om binnen dit vakgebied de juiste oplossingen aan te kunnen reiken.

Databases in de ICT

Door de toename van data in de systemen van bedrijven worden databases steeds belangrijker. Organisaties die met databases blijven werken willen deze graag schaalbaar, optimaal ingericht of zo snel mogelijk. Het betekent dat ICT’ers steeds meer technische kennis nodig hebben over het neerzetten van databases. Ontwerpen van databases en SQL is vaak een relatief droog onderwerp waardoor zowel professionele ICT’ers als ICT studenten moeite hebben zich hierin verder te ontwikkelen. Een database lesboek is voor beide doelgroepen bijvoorbeeld erg interessant om daarin verder te groeien.

Over Brinkman Uitgeverij

Brinkman Uitgeverij is een educatieve uitgeverij, oorspronkelijk gespecialiseerd in uitgaven op het gebied van ICT en ICT-toepassingen. Door de uitbreiding van ICT-toepassingen is ook het fonds inmiddels breder opgezet.

Naast lesmateriaal voor de MBO-ICT opleidingen ontwikkelt Brinkman Uitgeverij uitgaven gericht op de sectoren Financiële Beroepen en Handel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.