Leer snel een nieuwe taal op hoog niveau

Meerdere talen spreken kan enorme voordelen meebrengen in je carrière. Goed kunnen communiceren is zeer waardevol in het bedrijfsleven. En wanneer je ambities internationaal rijken is ontkom je niet aan zakenrelaties die een andere taal spreken. Een taal leren kan best een grote uitdaging zijn en kost veel tijd. Daarom kan het een verstandige stap zijn om tijd apart te zetten om een intensieve Engelse taalcursus te doen om je verhaal goed te kunnen presenteren in het Engels.

Intensief bezig met een nieuwe taal

Een nieuwe taal leren kan lang duren als je weinig tijd eraan besteed. Het risico bij het leren van een taal zonder er de nodige tijd in te steken is dat je het snel weer vergeet en uiteindelijk voor niets er tijd in heb gestoken. Een intensieve taaltraining van Regina Coeli kan een goede oplossing zijn als je volledig wil toewijden om in een korte tijd intensief met een nieuwe taal bezig te gaan. De taaltrainingen van Regina Coeli doe je niet een uurtje in de week zoals vele andere trainingen werken. Een Cursus Engels van Regina Coeli helpt u om op hoog niveau te kunnen communiceren in een andere taal.

Taalcursus op maat

De trainingen worden volledig op maat gemaakt en zijn toegespitst op uw eigen werkomgeving en vakgebied. Daardoor leer je de nodige vocabulaire die je ook daadwerkelijk moet gaan gebruiken. De lessen bestaan uit één-op-één lessen, zelfstudie en interactieve lessen op de computer. Voor de training zal je een aantal dagen vrij moeten nemen en ga je volledige dagen alleen maar met de taal bezig die je wil leren. Als je Engels gaat leren zal je een aantal dagen alleen met de Engelse taalcursus aan de slag gaan om je als het ware helemaal te omgeven in en te focussen op de taal.
Vooraf zal u een adviesgesprek krijgen om u een realistisch beeld te geven van de vooruitgang die u zal boeken in de tijd die u hebt. Stel dat u één week met de training bezig gaat kunt u er vaak vanuit gaan dat uw taalvaardigheid binnen het Europees Referentie Kader met één niveau zal stijgen.

Met u geïnteresseerd in een intensieve en individuele taalcursus? Neem dan contact op met Regina Coeli.

Language Institute Regina Coeli BV
Martinilaan 12
5262 BR Vught

Comments are closed.