Juridische vragen stel je eenvoudig aan Juranet

Een juridisch geschil met uw werkgever, buurman, huisbaas of iemand anders is altijd vervelend. Het liefst schakelt u hierbij direct juridische hulp in, maar als u dit niet voorhanden heeft dan is het goed om u te oriënteren op de mogelijkheden. Een hiervan is door uw juridische vragen te stellen aan Juranet.

Juridische hulp op een eenvoudige en toegankelijke manier

Niet iedereen beschikt over een rechtsbijstandsverzekering en de wachtrijen bij een juridisch loket zijn vaak erg lang. Gelukkig is er nu ook een laagdrempelige manier om juridisch advies te vragen. Juranet is een online platform waar u tegen een lage prijs een gepast en persoonlijk juridisch advies ontvangt op uw vraag of probleem.

Hoe werkt het precies?

Via de website meldt u uw probleem. Dit kan door het versturen van een bericht met daarbij de bijbehorende documenten. Eenmalig betaalt u een bedrag van 37,50. Tegen deze prijs ontvangt u binnen 24 uur een juridisch advies terug. Hier kunt u weer mee vooruit richting de oplossing van het geschil.

Ook juridisch advies insturen?

Surf naar de website van Juranet en load de betreffende documenten up! Ook voor het uiteindelijk opstellen van een convenant of contract kunt u ze inhuren. Een uitgebreide service van dit juridisch adviesbureau!

Comments are closed.