Je bedrijfswagen verkopen, hoe doe je dat gemakkelijk?

Je bedrijfswagen verkopen was in het verleden een zeer lastige klus. Waar moest je met je bedrijfswagen heen als je je wagenpark wilde vernieuwen? Tegenwoordig heb je een veel grote groep afnemers die wellicht belangstelling hebben. Hoe kun je je bedrijfswagen zelf verkopen ?

Net zoals bij het verkopen van een auto aan een particulier, moet je goed opletten aan wie je je bedrijfsbus verkoopt. Dit is namelijk niet zonder risico’s. Je kunt je bedrijfswagen wel verkopen aan een particulier, maar dan zit de laatste eigenaar alsnog met de restwaarde BPM. Concentreer je daarom op ondernemers.

Potentiële koper voor je bedrijfswagen
Zelf op zoek gaan naar een ondernemer waar jij je bedrijfswagen aan kunt verkopen is een tijdrovende mogelijkheid. Want waar vind je zo snel die opkoper die graag geld neer telt voor jouw bus? In plaats van je focus te leggen op individuele ondernemers, is er een website waar je in één klap heel veel erkende autobedrijven uit heel Nederland bereikt.

Bedrijfswagen verkopen
Als eigenaar van een personenbus of bedrijfswagen is het een uitkomst om je bedrijfswagen te verkopen via de auto verkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl. Naast auto’s kun je hier ook Bestelbusvoor je bedrijfswagen terecht. Deze dienstverlening heeft het afgelopen jaar meer aanmeldingen gekregen en het aantal verkochte bedrijfswagens is flink toegenomen. Ook hebben zich steeds meer erkende autodealers zich aangesloten, waardoor de groep opkopers is uitgebreid. Bij ikwilvanmijnautoaf.nl heb je bovendien de garantie dat de afnemer een ondernemer is, waardoor je geen last hebt van de BPM.

Comments are closed.