Iphone krijgt concurrentie van Sony

Het nieuwe topmodel van Sony moet onthuld worden op de CES 2013-elektronicabeurs in Las Vegas. Sony zal zich daarbij blijven richten op Android-smartphone en het is voorals niet van plan om een Windows Phone te introduceren. Wel zegt Sony “een goede relatie met Microsoft te hebben en de ontwikkeling van Windows Phone nauw in de gaten te houden. Als het succes heeft, is Sony niet onvoorbereid”.

Tablet-modellen

Sony blijft ook Xperia-tablets voeren, maar zal niet veel nieuwe tablet-modellen introduceren, “omdat het erg moeilijk is geworden om geld te verdienen met tablets”.
Sony’s huidige topmodel is de Sony Xperia T, een 4,6-inch HD Android 4.0-smartphone met een dual-core processor en 13-megapixel camera. Sony denkt in 2013 echter dit toestel nog te kunnen overtreffen om de directe concurrentie aan te gaan met de iPhone 5 en Samsung Galaxy S3.

iPhone blijft populair

De iPhone 5 is in Nederland veruit het meest populaire toestel van dit moment, op ruimte afstand gevolgd door de Samsung Galaxy S3. De iPhone onderdelen en iPhone hoesjes zijn dan ook hot items op de Nederlandse markt. Ook de iPhone 4 onderdelen zijn nog steeds erg populair, al zal dit naar alle waarschijnlijkheid in het verloop wel verder afnemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.