Hovenier in Hengelo voor al uw tuinonderhoud

De benoeming hovenier Hengelo nodig brengt gepassioneerd en nieuwsgierig elk jaar rond hetzelfde thema : de tuin. De derde editie van “Woorden tuinders ” dit jaar wordt gehouden van 17 mei – 1 juni . Werd de afspraak een paar maanden voorgesteld om beter ” stok ” in de lente: “Vorig jaar , Lyrics tuinders vond plaats in september , zei Sylvie Lahuna , directeur van Yvelines toerisme , organisator van de operatie. Dit jaar hebben we terugkeren mei want dit is de tijd waarin bloemen zijn de mooiste . Dit hovenier Hengelo en omgeving is het thema dat we hebben gekozen voor deze derde editie , ” bloemen in een tizzy . ” Er zal bijvoorbeeld animaties rond de keuken bloemen. ” Workshop orchideeën , bloemen demonstratie olfactorische workshops of grote bloem festival in het Domaine de Madame Elisabeth de Versailles zijn dus het programma .
De andere as Lyrics gids tuinders in 2014 , is de grootste hovenier Hengelo plaats tegen kinderen . ” We realiseerden ons dat het publiek was vaak hetzelfde en er waren enkele gezinnen , zegt Sylvie Lahuna . Maar dat zijn de gezinnen die zijn onze doelgroep . Om hen te brengen , bedachten we een aantal activiteiten , waaronder de grote dag van het sluiten op 1 juni , de nationale Domaine de Saint – Germain – en-Laye . ”
48 deelnemers
Een feestelijke dag zal worden gegeven die dag met diverse activiteiten : circus , marionetten , rit, concert , creatieve bloemen sieraden …
Een totaal van 48 deelnemers , maar ook koks en hovenier Hengelo bloemisten tuinders deelnemen aan de derde editie . Meer dan 60 % van de activiteiten vrij .
Regulieren momenten van interactie met tuinders vinden ook . De eerste zal worden gehouden met de sponsor van het evenement, Alain Baraton , Domaine de Trianon . ” Dit jaar zijn we op drie weekends in plaats van vier , zegt de directeur van Yvelines toerisme. Wij bieden de bezoekers een groter volume van de bezoeken . Zo zal de tuin van Bois du Fay in Mesnil Saint – Denis geschikt voor meer bezoekers , toen hij vorig jaar ontving slechts 25 . Het potentieel werd uitgebreid bezoeken op elke locatie . ”
Meer animaties , meer capaciteit , meer activiteiten hovenier Hengelo voor kinderen … Deze derde editie van Paroles tuinders belooft een zeer goed jaar !

Comments are closed.