Hotstone massage voor ultieme ontspanning

U bent niet de enige die soms moeite heeft om ontspanning in het lichaam en geest te vinden. Veel mensen worstelen met de balans tussen inspanning en ontspanning in hun leven. Want vaak blijkt een avondje bank hangen niet genoeg om het lichaam en geest weer tot rust te laten brengen. Sporten als yoga worden steeds populairder en ook lees je steeds meer over mindfulness. Maar heb je er wel eens aan gedacht om te kiezen voor een heerlijke hotstone massage.

Wat is een hotstone massage?

Een hotstone massage is een massage die wordt gegeven met een combinatie van warme handen en hete stenen. Deze worden in een ronddraaiende beweging over het lichaam verplaatst. Door de hete stenen laat het lichaam alle spanning los en kan het zich ontspannen, de geest volgt kort daarna. Het is een ultieme manier om het lichaam alle afvalstaffen te laten kwijt raken en om vastzittende spieren weer los te maken.

Dit kan bij Bronsbergen in Zutphen

Het vakantiepark Bronsberngen in Zutphen beschikt tevens over een grote fitnessruimte, restaurant en welness centre. Hier worden de hotstone massages gegeven, en ook als u niet in het park verblijft kunt u hiervan genieten. Lees meer informatie op de website van massage Zutphen.

Comments are closed.