Het schooljaar komt er weer aan: nieuwe leerboeken voor docenten

De zomer staat voor iedereen in het teken van vakantie, maar voor docenten betekent het ook de nodige voorbereidingen treffen. Met de ingang van het nieuwe schooljaar zullen er lesboeken moeten zijn.

Het assortiment lesboeken loopt uiteen van ICT tot netwerkbeheer, security en handel. Van de lesboeken zijn ook docentenexemplaren te bestellen.

Docenten die een docentenexemplaar willen bestellen, kunnen dit bij de desbetreffende titel aangeven. De bedoeling van een docentenexemplaar is dat een docent het lesmateriaal inhoudelijk kan beoordelen en daarna een besluit kan nemen of hij/zij dit lesmateriaal voorschrijft.

Ook voor professionals breekt er met de zomer een periode aan waarin men zich verder kan ontwikkelen door middel van het bestuderen van lesboeken uit zijn of haar beroepsgroep. In de zomermaanden is het traditioneel rustiger op de werkvloer, waarmee er kansen ontstaan om door middel van studieboeken meer tijd aan je persoonlijke ontwikkeling te besteden. Voorbeeld: Werk je als IT security professional? Dan zijn de lesboeken over ICT Security onmisbaar: Het onderwerp ICT Security dient een integraal onderdeel uit te maken van de bagage van elke ICT professional, zo is de mening van de auteur. Dit boek biedt dan ook elke ICT-er, beginnend of doorgewinterd, een uitgebreide basiskennis op het gebied van veiligheid.

Over Brinkman Uitgeverij

Brinkman Uitgeverij is een educatieve uitgeverij, oorspronkelijk gespecialiseerd in uitgaven op het gebied van ICT en ICT-toepassingen. Door de uitbreiding van ICT-toepassingen is ook het fonds inmiddels breder opgezet.

Naast lesmateriaal voor de MBO-ICT opleidingen ontwikkelt Brinkman Uitgeverij uitgaven gericht op de sectoren Financiële Beroepen en Handel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.