Het beroep metselaar onder de aandacht!

Wanneer we als leek aan het beroep metselaar denken dan denken we direct aan een echt ambachtsberoep. Metselaars werken vaak met bakstenen en in sommige gevallen ook met natuurstenen. Om een goede metselaar te worden heb je jarenlange ervaring nodig.

Uitstervend beroep?

Steeds meer zien we dat mensen kiezen voor een managementopleiding. Met de crisistijden is er weinig werk in de bouw en dus zal de metselaar momenteel weinig belangstelling trekken bij de keuze voor een ambachtsopleiding. Toch komen er na de crisis ook weer betere tijden.

Bij elk bouwproject zijn metselaars nodig. Zowel voor grote als kleine projecten. Daarnaast kun je tijdens de opleiding ervoor kiezen om je te specialiseren in bepaald soort metselwerk. Uitdaging genoeg dus!

Een metselaar vinden voor uw klus

Wanneer u op zoek bent naar een metselaar bij u uit de buurt dan is het, vooral in de Randstad, vaak een lastige opgave om een specialist metselaar te vinden.

Gelukkig is er vanaf heden een nieuwe website waar de lokale metselaars gekoppeld worden aan de lokale vraag. Op deze manier kunt u dus makkelijk een metselaar in Amsterdam of een metselaar in Den Haag vinden.

Zo komt u met een metselaar in contact

Wanneer u naar de website www.metselaar-ploeg.nl gaat kunt u gericht op uw woonplaats verschillende offertes aanvragen, volledig gratis! Zo kunt u goed vergelijken welke metselaar het beste bij uw klus past! Handig, snel en voordelig voor u!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.