Help! Welke tegels?

Beste lezers, ik wilde een blogje schrijven voor een dilemma waar ik mee zit. Ik wil tegels voor mijn deur om zo een parkeerplaats te schenken aan mijn auto, want sinds kort hebben we er twee in het huishouden en we zijn niet de enigen in de straat, vandaar dat parkeerplaatsen schaars worden. Nou is mijn vraag: wat voor tuintegels kan ik het beste gebruiken? Ik ben helaas geen ervaren klusser of tuinman, dus ik hoop dat iemand mij kan helpen. Vooral het materiaal ben ik benieuwd naar. Van mij mogen het best betontegels zijn, want ik vind dat het best mooie tegels kunnen zijn. Maar als het een station-wagen moet kunnen dragen, weet ik niet wat het beste is. Natuurlijk kan ik ook wel bij de winkel gaan vragen maar je weet maar nooit in hoeverre zij het beste voor je kiezen in plaats van een duurdere variant. Ik hoop op reacties. Groetjes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.