Help mijn man wil gaan klussen!

Aan veel bouwvallen gaat een heel verhaal aan vooraf. Zo kunnen we elke week zien in het televisieprogramma ‘Help mijn man is klusser’. Vaak begint de man van het huis enthousiast aan een aanbouw project, maar vaak is dit overschatting van hun kunnen.

Waar gaat het mis

Veel ‘klusjesmannen’ denken nemen teveel hooi op de vork bij een nieuwe bouw klus. Door het ego niet op zij te durven zetten gaan veel mannen enthousiast aan de slag! Het begin gaat snel en goed want dit is vaak sloopwerk. Maar dan komt het lastige voor de klusjesman. Want een aanbouw is specifiek en vakkundig werk dat het beste door een erkend bouwbedrijf uitgevoerd kan worden.

Veel voorkomende fout

Met stip op één staat de badkamer. Veel klussers onderschatten deze specialistische taak. Zelfs bij het sloopwerk kan het vaak mis gaan doordat er leidingen beschadigd raken of sterker nog, leidingen springen. Met alle (financiële) gevolgen van dien.

Bouwbedrijf inschakelen

Herkent u zichzelf in bovenstaand verhaal en wilt u nu ingrijpen? Vraag dan vrijblijvend en volledig gratis enkele offertes aan bij erkende bouwbedrijven of klussers bij u uit de regio. Dit kan via www.bouwbedrijf-expres.nl. Wij zijn u graag van dienst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.