Heb jij al een tablet

Het gebruik van de computer is in de laatste jaren alleen maar toegenomen en ook de komende jaren zal het gebruik en toepassing alleen nog maar groeien. Er is echter vooral wel een verschuiving in het thuisgebruik. Waar het bedrijfsleven en vooral scholen vaak nog vertrouwen op een vaste computer, zie je in het thuisgebruik steeds meer tablets naar voren komen. Vele huishoudens hebben een tablet en soms zelfs wel meer dan één. De populaire tablets zijn dan vooral de iPad en de Galaxy Tab, maar ook andere tablets zijn sterk in opkomst.

Aangezien communicatie het sleutelwoord is, is er steeds meer mogelijk op de computer en op de tablet. Veel mobiele functies worden tegenwoordig al overgenomen op je computer en tablet en veel computerfuncties op je mobiele telefoon. Een simpel voorbeeld hiervan is dat je tegenwoordig internet op je mobiele telefoon kunt bedienen, maar er zijn ook andere voorbeelden. Zo is tegenwoordig Whatsapp op computer mogelijk. Daarmee breng je een stukje mobiele telefoon naar je computer toe.

Je computer en je mobiele telefoon beginnen dus naar elkaar toe te groeien. Je tablet is hier al het sprekende voorbeeld van. Het enige dat je er nog niet mee kunt doen is bellen, maar dat zal ongetwijfeld een commerciële reden hebben. Alhoewel, de telefoons worden tegenwoordig wel steeds groter waardoor er al een soort kruising mobiel en tablet is.

Ook Whatsapp iPad is tegenwoordig mogelijk wat ook al weer een verlegging is van de mobiel naar tablet. Je kunt dus steeds meer functies van je mobiel op je tablet gebruiken en van je tablet op mobiel.

Comments are closed.