Goedkoop je schilderwerk laten doen

Veel mensen laten hun woning of pand schilderen tijdens het mooie lente- of zomerweer. Heel erg begrijpelijk omdat de weersomstandigheden dan optimaal zijn. Zo is er langdurige droogte en de temperatuur is optimaal. Verf droogt snel en zo bent u snel verzekerd van een perfecte en snelle oplevering. Maar schilderwerk is een investering die ook goedkoper kan waarbij u toch dezelfde kwaliteit krijgt. Hoe? Dat leest u in de artikel.

Seizoensgebonden werk

Schilder wordt gezien als een seizoensgebonden klus. Daarom heeft een schilder vaak in de zomer handen tekort waarnaast dezelfde schilder in de winter bijna geen opdrachten heeft. Natuurlijk is dit erg zonde en daarom komen schilders steeds vaker met speciale winteracties.

Winterschilder

Erg veel schilders gaan steeds vaker stunten met aanbiedingen en prijzen in de winter. Ze geven bijvoorbeeld goede kortingen op uw schilderklus. Zo heeft een schilder in Amsterdam de actie dat tijdens de wintermaanden een aantrekkelijke korting kan oplopen tot 30% t.o.v. de normale kostprijs.

Even goede kwaliteit

De kwaliteit van het schilderwerk blijft, ook in de winter, optimaal. Dit komt omdat er tegenwoordig gebruik wordt gemaakt van de nieuwste materialen, waardoor het gehele jaar buiten- en binnen schilderwerk uitgevoerd kan worden. De verven zijn dusdanig ontwikkeld dat deze met lage temperaturen snel en hard uitdrogen.

Kortom: maak gebruik van de winsterschilder en bespaar zo enorm veel geld!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.