Gerichte MRI scan doen zonder verwijzing

Laatst keek ik op de website van Prescan waar ik informatie las over een gerichte MRI scan van de schouder. Sommige mensen hebben al lange tijd last van klachten van de schouder, pijn in de schouder. De pijn die je hebt in de schouder kan zelfs uitstralen naar bijvoorbeeld de elleboog of je vingers. Regelmatig hoor ik mensen in mijn omgeving die slecht slapen omdat zij pijn in de schouder hebben. Pijn in de schouder kan goed komen door overbelasting van de schouder. Veel mensen willen niet lang wachten voordat zij een MRI scan van de schouder kunnen laten maken, zij willen ook niet eerst naar de huisarts om vervolgens weer door verwezen te worden naar het ziekenhuis. Veel mensen hebben namelijk niet veel zin om een lang traject in te gaan voordat zij duidelijkheid hebben over klachten.

Mogelijkheid van een gerichte MRI scan

Prescan geeft de mogelijkheid om snel terecht te kunnen voor het doen van een MRI scan. Laatst heeft mijn buurman contact gehad met Prescan over het doen van een MRI scan. De MRI scan moest hij zelf betalen. Hij gaf aan dat het doen van een MRI scan bij Prescan voor hem veel voordelen had.

Voordelen van een MRI scan bij Prescan:

  • Vaak kan je voor een gericht MRI scan onderzoek snel terecht, meestal al binnen 2 dagen.
  • Je hebt meerdere locaties in Nederland waar je het onderzoek kunt uitvoeren waardoor je niet altijd ver hoeft te reizen.
  • Na het onderzoek heb je rechtstreeks contact met de radioloog, hij zal uitgebreid de tijd nemen om je de resultaten van het onderzoek toe te lichten en in te gaan op mogelijke vragen over de uitslag van het MRI scan onderzoek.
  • De beelden die gemaakt worden tijdens het onderzoek krijg je mee. De beelden worden gebrand op een CD-rom waardoor je deze beelden op een later tijdstip altijd kunt raadplegen.

Comments are closed.