Gecontroleerde online kinderfilmpjes

De kinderen van tegenwoordig weten al goed hoe ze met computers, tablets en mobiele telefoons moeten omgaan. Ze weten vaak al aardig goed de weg op het internet, maar hier schuilt wel een gevaar. Wanneer je kids op zoek gaan op het web op zoek naar een leuke aflevering van een van hun favoriete figuurtjes, kunnen ze zomaar stuiten op ongewenste en zelfs schadelijke clips. Maar geen zorgen! Kids-tube.nl heeft hier de oplossing voor, kids-tube biedt namelijk een platform voor de leukste en vrolijkste kinderfilmpjes die allemaal vooraf bekeken zijn.

Controle op alle kinderfilmpjes

Het kids-tube team controleert alle online kinderfilmpjes op kindvriendelijkheid, zo wordt geen enkel kindje geconfronteerd met ongepaste video’s. Op kids-tube.nl kunnen kinderen van alle leeftijden terecht en kunnen ze gemakkelijk, snel en vooral veilig zoeken naar hun favoriete filmpjes en liedjes. Het aanbod is zeer breed met uiteenlopende kinderfilmpjes van figuren als Dora, Bob de Bouwer, Sesamstraat maar ook Bumba, Cars en Barbie bijvoorbeeld!

Kinderfilmpjes voor de kleinste bezoekers

Zelfs aan onze kleinste bezoekers is gedacht en zijn er diverse clips van BabyTV, Brum, Nijntje en nog veel meer vrolijke vriendjes te vinden. Voor de ouders is een speciale pagina aangemaakt met wat praktische informatie, de leukste knutsel ideeën en de heerlijkste recepten om gezellig met de kids uit te voeren!

De leukste kinderfilmpjes online bekijken

Comments are closed.