Enveloppen drukken met uitstraling

Wanneer je een bedrijf start en je wil de buitenwereld kennis laten maken met jouw diensten en jouw bedrijf dan is het verstandig om enveloppen te drukken met je eigen bedrijfsgegevens. Je zult bij een eigen bedrijf altijd in de situatie terechtkomen dat je leveranciers of klanten een factuur moet sturen en niets is mooier dat je dan enveloppen drukken gebruikt om het bedrijf nog even extra onder de aandacht te brengen.

Online kunt u eenvoudig enveloppen drukken om de uitstraling van uw bedrijf nog beter tot zijn recht te laten komen. Zowel in fullcolour of Pantonekleuren enveloppen drukken, met vrijwel alle mogelijke vensterstanden. Daarbij bieden online drukkers verschillende papiersoorten en gewichten aan. Sluitingen met strip of gomrand zijn allemaal mogelijk. Bent u op zoek naar speciale enveloppen, in BioTop of speciale vierkante enveloppen, alles is mogelijk en er zijn veel mogelijkheden.

Drukbestanden voor enveloppen drukken

Het belangrijkste bij het enveloppen drukken zijn de drukbestanden. Zonder juiste drukbestanden kunnen wij je order niet (goed) verwerken en kan de uiteindelijke kwaliteit tegenvallen. Hieronder een aantal punten waar je op moet letten bij de opmaak:

  • Maak het document op met 3mm afloop rondom
  • Exporteren als PDF/x1a-2001 bestand
  • Afbeeldingen met een resolutie van 300DPI
  • Gebruik in CMYK drukwerk alleen pantone kleuren indien je Pantone drukwerk besteld
  • Indien je in CMYK drukwerk Pantonekleuren gebruikt, is het mogelijk dat kleuren wegvallen

Om te voorkomen dat de bedrukking gaat overzetten of gaat smetten. Gebruik voor volvlakken zwart een CMYK opbouw van 30/20/20/100.

Comments are closed.